home - behandelvormen - prijslijst - kadobon - informatie - openingstijden - contact


 
 

Stoelmassage

Stoelmassage is een korte, ontspannende en effectieve drukpuntmassage aan rug, schouders, armen, handen en nek. Het is gebaseerd op diverse technieken die afkomstig zijn uit de klassieke, Thaise, Ayurvedische en Shiatsu massage. De behandeling is speciaal ontwikkeld voor mensen op het werk maar kan ook gegeven worden bij evenementen, beurzen etc. Maar bijvoorbeeld ook thuis met een groep vrienden of vriendinnen of op een feestje. Daarnaast is massage op een massagestoel ideaal voor de doelgroep die een massage nodig heeft maar niet op een massagebank kan liggen. De massage zorgt voor stimulatie van de bloedcirculatie en brengt de energiehuishouding van het hele lichaam in balans.

Een stoelmassage duurt ca. 20 minuten en wordt over de kleding heen gegeven. Daarbij wordt geen gebruik gemaakt van olie. De clint zit tijdens de massage in een hiervoor speciaal ontwikkelde stoel.

De effecten van stoelmassage zijn: Bevordering bloedcirculatie Ontspannen van het lichaam Verbeterde afvoer van afvalstoffen Stimuleren van het zenuwgestel Vitalisering van lichaam en geest Meer soepelheid van spieren en gewrichten Verbetering van het concentratievermogen Meer bewustwording van eigen lichaamshouding

overige behandelvormen