home - behandelvormen - prijslijst - kadobon - informatie - openingstijden - contact


 
 

Even voorstellen:


Mijn naam is Miranda Poel. In juni 2004 ben ik gestart met de opleiding Sportmassage via het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS). In juni 2005 heb ik deze opleiding met succes afgerond en ben een praktijk aan huis begonnen.

Om mij verder te specialiseren ben ik vervolgens gestart met de opleiding Massage- en Voetreflextherapeut & Manueel Praktizijn. Dit is een erkende professionele opleiding die bestaat uit: Klassieke/Sportmassage, Segmentale Massage, Voetreflexologie en Shiatsu Ryoho. Deze opleiding heb ik afgerond in mei 2009.

Daarnaast heb ik diverse andere cursussen en nascholingen gevolgd zoals onder andere Triggerpointmassage, Hotstonemassage, Chinflex voetmassage, Dorntherapie, Breussmassage, Stoelmassage, Cupping etc.

Ik combineer vaak verschillende therapieŽn in ťťn behandeling. Bijvoorbeeld massage en triggerpoints voor de spieren, cupping voor behandeling van het bindweefsel en Dorn als zachte werveltherapie. Maar er zijn natuurlijk allerlei behandelingen of combinaties mogelijk. Uiteraard houd ik hierin altijd rekening met de wensen van de cliŽnt.

In maart 2019 ben ik gestart met een opleiding tot Pedicure. Dit is een erkende opleiding. Deze opleiding heb ik eind 2019 afgerond. Een tweede praktijkruimte voor pedicurebehandelingen is hiervoor ingericht. Dus ook voor een pedicurebehandeling bent u bij mij van harte welkom.

Ik ben aangesloten bij BMS Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche. Daarnaast voldoe ik aan de kwaliteitsregels vastgelegd door de overheid in de Wet Kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Klachtrecht is geregeld via BMS belangenvereniging en Klachtportaal Zorg.

Ook ben ik aangesloten bij de Branche organisatie ProVoet. Dit is de branche organisatie voor pedicures in Nederland.