home - behandelvormen - prijslijst - kadobon - informatie - openingstijden - contact


 
 

Even voorstellen:


Mijn naam is Miranda Poel. In juni 2004 ben ik gestart met de opleiding Sportmassage via het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS). In juni 2005 heb ik deze opleiding met succes afgerond en ben een praktijk aan huis begonnen.

Om mij verder te specialiseren ben ik vervolgens gestart met de opleiding Massage- en Voetreflextherapeut & Manueel Praktizijn. Dit is een erkende professionele opleiding die bestaat uit: Klassieke/Sportmassage, Segmentale Massage, Voetreflexologie en Shiatsu Ryoho. Deze opleiding heb ik afgerond in mei 2009.

Daarnaast heb ik diverse andere cursussen en nascholingen gevolgd zoals onder andere Triggerpointmassage, Hotstonemassage, Chinflex voetmassage, Dorntherapie, Breussmassage, Stoelmassage etc.

Ik ben aangesloten bij BMS Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche. Ook ben ik geregistreerd bij het Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg (NIBIG) en voldoe aan de kwaliteitsregels vastgelegd door de overheid in de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).